Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Βράζετε την ζάχαρη και το γάλα. Προσθέτετε το σιμιγδάλι, την βανίλια και το αλάτι και τα βράζετε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά για να βράσει το σιμιγδάλι. Απομακρύνετε την κατσαρόλα από την φωτιά και
προσθέτετε το βούτυρο. Ανακατώνετε καλά την κρέμα για να γίνει μια λεία κρέμα. Αφήνετε την κρέμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Βουτυρώνετε ένα βαθύ ταψί με διαστάσεις 23*32 εκ.. Βάζετε τα φύλα στο ταψί τοποθετώντας τα ένα ένα και αλείφετε το κάθε φίλο με το βούτυρο. Τα φύλα τοποθετούνται έτσι ώστε να εξέχουν από όλες της πλευρές για να μπορείτε μετά να κλίσετε την μπουγάτσα και να μην ξεχειλίσει (φωτογραφία).
Διαβάστε τη συνταγή στο: mirodieskainostimies.blogspot.gr
Βράζετε την ζάχαρη και το γάλα. Προσθέτετε το σιμιγδάλι, την βανίλια και το αλάτι και τα βράζετε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά για να βράσει το σιμιγδάλι. Απομακρύνετε την κατσαρόλα από την φωτιά και
προσθέτετε το βούτυρο. Ανακατώνετε καλά την κρέμα για να γίνει μια λεία κρέμα. Αφήνετε την κρέμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Βουτυρώνετε ένα βαθύ ταψί με διαστάσεις 23*32 εκ.. Βάζετε τα φύλα στο ταψί τοποθετώντας τα ένα ένα και αλείφετε το κάθε φίλο με το βούτυρο. Τα φύλα τοποθετούνται έτσι ώστε να εξέχουν από όλες της πλευρές για να μπορείτε μετά να κλίσετε την μπουγάτσα και να μην ξεχειλίσει (φωτογραφία).
Διαβάστε τη συνταγή στο: mirodieskainostimies.blogspot.gr