Από το: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Πολλοί μπορεί να τις ξέρουμε ως τυροκροκέτες, παρ' όλα αυτά είναι το ίδιο πράγμα. Αυτή η συνταγή είναι από το sous-chef του ξενοδοχείου που έκανα πρακτική φέτος το καλοκαίρι και είναι απλά πεντανόστιμες. Γίνονται
εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που με δυσκόλεψε εμένα ήταν ότι στο τηγάνισμα οι κροκέτες πιτσιλούσαν τόσο πολύ που κάηκα σε αρκετά σημεία μέχρι να αποφασίσω να βάλω μία ειδική σίτα για να προστατευτώ από το καυτό λάδι. Γι' αυτό αν αποφασίσετε να τις δοκιμάσετε μην σκύψετε πάνω από το κατσαρολάκι για να δείτε αν έγιναν, γιατί εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα πιτσιλιστείτε στο πρόσωπο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntageseva.blogspot.gr
Πολλοί μπορεί να τις ξέρουμε ως τυροκροκέτες, παρ' όλα αυτά είναι το ίδιο πράγμα. Αυτή η συνταγή είναι από το sous-chef του ξενοδοχείου που έκανα πρακτική φέτος το καλοκαίρι και είναι απλά πεντανόστιμες. Γίνονται
εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που με δυσκόλεψε εμένα ήταν ότι στο τηγάνισμα οι κροκέτες πιτσιλούσαν τόσο πολύ που κάηκα σε αρκετά σημεία μέχρι να αποφασίσω να βάλω μία ειδική σίτα για να προστατευτώ από το καυτό λάδι. Γι' αυτό αν αποφασίσετε να τις δοκιμάσετε μην σκύψετε πάνω από το κατσαρολάκι για να δείτε αν έγιναν, γιατί εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα πιτσιλιστείτε στο πρόσωπο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntageseva.blogspot.gr