Από το: Insta_food
Σουβλάκια για εμας τους Βορειοελλαδίτες, καλαμάκια για τη Νότια Ελλάδα, όπως κι αν τα λέμε , είναι απο τα πιο αγαπημένα μας φαγητά. Οι μαρινάδες για τα κρέατα είναι πολλές και εγω θα μοιραστω μαζί σας κι άλλες σύντομα. Μια που κρατά ζουμερό το κρεατάκι και του δίνει απίθανη γεύση ειναι και η ακόλουθη.
Κόβουμε τα κομμάτια της τηγανιάς σε μικρότερα. Όχι πολύ μικρά γιατί θα συρρικνωθούν κατα τη διάρκεια του ψησίματος. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα λιώνουμε στο μούλτι. Σε ενα μεγάλο τάπερ, βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού και λίγο μιξ μπαχαρικών και ανακατεύουμε. Μετά ρίχνουμε το κρεμμυδόζουμο και μισή κούπα νερό. Φροντίζουμε έτσι ώστε η μεγαλύτερη ποσότητα ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: fetoula.blogspot.gr
Σουβλάκια για εμας τους Βορειοελλαδίτες, καλαμάκια για τη Νότια Ελλάδα, όπως κι αν τα λέμε , είναι απο τα πιο αγαπημένα μας φαγητά. Οι μαρινάδες για τα κρέατα είναι πολλές και εγω θα μοιραστω μαζί σας κι άλλες σύντομα. Μια που κρατά ζουμερό το κρεατάκι και του δίνει απίθανη γεύση ειναι και η ακόλουθη.
Κόβουμε τα κομμάτια της τηγανιάς σε μικρότερα. Όχι πολύ μικρά γιατί θα συρρικνωθούν κατα τη διάρκεια του ψησίματος. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα λιώνουμε στο μούλτι. Σε ενα μεγάλο τάπερ, βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού και λίγο μιξ μπαχαρικών και ανακατεύουμε. Μετά ρίχνουμε το κρεμμυδόζουμο και μισή κούπα νερό. Φροντίζουμε έτσι ώστε η μεγαλύτερη ποσότητα ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: fetoula.blogspot.gr