Από το: Insta_food
Ρίχνουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και τη μαγιά. Σε ένα άλλο πιάτο χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και τη ζάχαρη, τα ρίχνουμε στο αλεύρι και την ίδια στιγμή ρίχνουμε το χλιαρό γάλα και τη λιωμένη μαργαρίνη και ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας και να είναι ελαστική. Αφήνουμε τη
ζυμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει ελαφρώς σε ζεστό μέρος για 40 λεπτά περίπου. (Εγω τυλίγω τη λεκάνη με τη ζύμη με σακούλα και κουβέρτα)
Διαβάστε τη συνταγή στο: fetoula.blogspot.gr
Ρίχνουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και τη μαγιά. Σε ένα άλλο πιάτο χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και τη ζάχαρη, τα ρίχνουμε στο αλεύρι και την ίδια στιγμή ρίχνουμε το χλιαρό γάλα και τη λιωμένη μαργαρίνη και ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας και να είναι ελαστική. Αφήνουμε τη
ζυμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει ελαφρώς σε ζεστό μέρος για 40 λεπτά περίπου. (Εγω τυλίγω τη λεκάνη με τη ζύμη με σακούλα και κουβέρτα)
Διαβάστε τη συνταγή στο: fetoula.blogspot.gr