Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ελιές μαύρες με δεντρολίβανο

Written By Unknown on Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 | Οκτωβρίου 25, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Boukitsa
Διαλέγουμε ψιλές ελιές μαύρες, ώριμες.
Σ' ένα βάζο βάζουμε μια στρώση αλάτι χοντρό και συνεχίζουμε εναλλάσσοντας ελιές και αλάτι μέχρι να τελειώσουν οι ελιές. Ανακατεύουμε το βάζο πάνω - κάτω κάθε μέρα και όταν δούμε ότι οι ελιές έχουν σουρώσει
(μετά από 2 βδομάδες), τις βάζουμε σε λεκάνη και τις πλένουμε με ζεστό νερό. Παίρνουμε ένα τηγάνι, ρίχνουμε 1 ποτήρι λάδι και 2 -3 κλωνάρια δενδρολίβανο. Τα ανακατεύουμε και όταν μυρίσει το δενδρολίβανο, κλείνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε 1 κρασοπότηρο ξύδι.

Διαβάστε τη συνταγή στο: www.boukitsa.gr


SHARE

About Unknown