Από το: Green Chef
Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη, τους κρόκους και την βανίλια μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε λίγο ακόμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι ανακατευμένο με το σιμιγδάλι και το μπέικιν και
ανακατεύουμε να ενωθούν καλά. Τέλος ενώνουμε απαλά το μείγμα με τα ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για περίπυ 45 λεπτά ή μέχρι να στερεοποιηθεί. Οταν κρυώσει το γλυκό το κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια Βράζουμε το σιρόπι μέχρι να δέσει, ρίχνουμε στο τέλος το χυμό από το λεμόνι και περιχύνουμε το γλυκό. Το αφήνουμε να το απορροφήσει μέχρι να κρυώσει τελείως.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη, τους κρόκους και την βανίλια μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε λίγο ακόμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι ανακατευμένο με το σιμιγδάλι και το μπέικιν και
ανακατεύουμε να ενωθούν καλά. Τέλος ενώνουμε απαλά το μείγμα με τα ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για περίπυ 45 λεπτά ή μέχρι να στερεοποιηθεί. Οταν κρυώσει το γλυκό το κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια Βράζουμε το σιρόπι μέχρι να δέσει, ρίχνουμε στο τέλος το χυμό από το λεμόνι και περιχύνουμε το γλυκό. Το αφήνουμε να το απορροφήσει μέχρι να κρυώσει τελείως.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr