Από το: Γεύση στο βαζάκι!
Η σημερινή συνταγή είναι μια καθαρά παραδοσιακή συνταγή, ο τσακλαμάς. Μια σπανακόπιτα χωρίς φύλλο!! Η μανούλα μου συνήθιζε να βάζει μέσα και τις ρίζες από το σπανάκι, κάτι που εγώ δεν έκανα (η δύναμη της συνήθειας)…
Εύκολα και απλά μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές γεύσεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Λαδώνουμε ένα ταψάκι (25-30εκ διάμετρος) και απλώνουμε το σπανάκι το οποίο έχουμε πλύνει και έχουμε κόψει σε κομμάτια. Αλατοπιπερώνουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.vazaki.gr
Η σημερινή συνταγή είναι μια καθαρά παραδοσιακή συνταγή, ο τσακλαμάς. Μια σπανακόπιτα χωρίς φύλλο!! Η μανούλα μου συνήθιζε να βάζει μέσα και τις ρίζες από το σπανάκι, κάτι που εγώ δεν έκανα (η δύναμη της συνήθειας)…
Εύκολα και απλά μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές γεύσεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Λαδώνουμε ένα ταψάκι (25-30εκ διάμετρος) και απλώνουμε το σπανάκι το οποίο έχουμε πλύνει και έχουμε κόψει σε κομμάτια. Αλατοπιπερώνουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.vazaki.gr