Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Σε μεγάλη κατσαρόλα (ή σκεύος που μπαίνει και στον φούρνο) ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και κοκκινίζουμε τα κομμάτια του κουνελιού, απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σωτάρουμε λίγα λεπτά ακόμα, σε χαμηλότερη φωτιά, ανακατεύοντας να μην αρπάξει. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 3' να εξατμιστεί
το αλκοόλ. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει 20'.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.athinorama.gr/umami
Σε μεγάλη κατσαρόλα (ή σκεύος που μπαίνει και στον φούρνο) ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και κοκκινίζουμε τα κομμάτια του κουνελιού, απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σωτάρουμε λίγα λεπτά ακόμα, σε χαμηλότερη φωτιά, ανακατεύοντας να μην αρπάξει. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 3' να εξατμιστεί
το αλκοόλ. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει 20'.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.athinorama.gr/umami