Από το: ditucook
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα αχλάδια, το βούτυρο, το μέλι, μία κουταλιά ζάχαρη και το αλάτι. Τα σωτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις μεριές και να καραμελώσουν. Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Βουτυρώνουμε πολύ καλά το σκεύος της τάρτας και στρώνουμε το φύλλο. Κάνουμε τρύπες με το πιρούνι πάνω στη ζύμη. Έπειτα τοποθετούμε τα αχλάδια με τη σειρά και περιχύνουμε με τους χυμούς από το τηγάνι. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου μισή ώρα μέχρι να ροδίσει η τάρτα. Είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα αχλάδια, το βούτυρο, το μέλι, μία κουταλιά ζάχαρη και το αλάτι. Τα σωτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις μεριές και να καραμελώσουν. Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Βουτυρώνουμε πολύ καλά το σκεύος της τάρτας και στρώνουμε το φύλλο. Κάνουμε τρύπες με το πιρούνι πάνω στη ζύμη. Έπειτα τοποθετούμε τα αχλάδια με τη σειρά και περιχύνουμε με τους χυμούς από το τηγάνι. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου μισή ώρα μέχρι να ροδίσει η τάρτα. Είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr