Από το: The gastrin
Ένα πανεύκολο, ελαφρύ και πεντανόστιμο γλυκό.
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά και τη βανίλια με το μίξερ (αν δεν έχουμε, με το σύρμα) μέχρι να γίνει το μείγμα μας αφράτο και να ασπρίσει. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το γιαούρτι, το ξύσμα και το
κονιάκ. Τέλος, αφού έχουμε κοσκινίσει το αλεύρι, το μπέικιν, το κακάο και το αλάτι, τα ρίχνουμε κι αυτά στο μείγμα κι ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε το ταψί και αδειάζουμε το μείγμα μέσα. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 180 βαθμούς και το ψήνουμε στη μεσαία σχάρα του φούρνου για 30 λεπτά. Όσο ψήνεται το γλυκό, ετοιμάζουμε και το σιρόπι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr
Ένα πανεύκολο, ελαφρύ και πεντανόστιμο γλυκό.
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά και τη βανίλια με το μίξερ (αν δεν έχουμε, με το σύρμα) μέχρι να γίνει το μείγμα μας αφράτο και να ασπρίσει. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το γιαούρτι, το ξύσμα και το
κονιάκ. Τέλος, αφού έχουμε κοσκινίσει το αλεύρι, το μπέικιν, το κακάο και το αλάτι, τα ρίχνουμε κι αυτά στο μείγμα κι ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε το ταψί και αδειάζουμε το μείγμα μέσα. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 180 βαθμούς και το ψήνουμε στη μεσαία σχάρα του φούρνου για 30 λεπτά. Όσο ψήνεται το γλυκό, ετοιμάζουμε και το σιρόπι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr