Από το: Γαστρονόμος
Υψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Ρίχνουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα, τον αλατίζουμε ελαφρώς και τον
βάζουμε να βράσει. Αλατίζουμε το κρέας και το προσθέτουμε στο ζωμό μαζί με το πράσο, το σέλερι, το θυμάρι και τη δάφνη. Σιγοβράζουμε ξαφρίζοντας συνεχώς με κουτάλα, όχι τρυπητή. Μετά από περίπου 75 λεπτά προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα λευκά μανιτάρια και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά. Ξαφρίζουμε όσο μαζεύεται αφρός στην επιφάνεια του βραστού.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gastronomos.gr
Υψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Ρίχνουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα, τον αλατίζουμε ελαφρώς και τον
βάζουμε να βράσει. Αλατίζουμε το κρέας και το προσθέτουμε στο ζωμό μαζί με το πράσο, το σέλερι, το θυμάρι και τη δάφνη. Σιγοβράζουμε ξαφρίζοντας συνεχώς με κουτάλα, όχι τρυπητή. Μετά από περίπου 75 λεπτά προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα λευκά μανιτάρια και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά. Ξαφρίζουμε όσο μαζεύεται αφρός στην επιφάνεια του βραστού.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gastronomos.gr