Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Παραδοσιακό τραγανό φύλλο για αλμυρές πίτες

Written By Unknown on Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 | Νοεμβρίου 12, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Betty's cuisine
Ευχαριστώ πολύ την Ζωή Κ. για την συνταγή και για την εκτέλεση !
Είναι τόσο εύκολο και πεντανόστιμο που είμαι σίγουρη πως δεν θα θελήσετε ποτέ πια φύλλο του εμπορίου!!! Εγώ σήμερα έφτιαξα με αυτό την αγαπημένη μας
σπανακοτυρόπιτα!
Αν σας βγει το φύλλο μεγαλύτερο από το ταψί μην πετάτε τα περισσεύματα ~ φτιάξτε υπέροχα τυροπιτάκια, κιμαδοπιτάκια ή πατατοπιτάκια! Μπορείτε να διατηρήσετε το φύλλο στην συντήρηση για 3 μέρες τουλάχιστον, τυλιγμένο καλά μέσα σε μεμβράνη!

Διαβάστε τη συνταγή στο: bettyscuisine.blogspot.gr



SHARE

About Unknown