Από το: mookies
Αναμιγνύουμε όλα τα ξηρά συστατικά στο μπολ του μίξερ και προσθέτουμε το γάλα, το βούτυρο και το αυγό. Με το εξάρτημα του γάτζου χτυπάμε τη ζύμη για 15 λεπτά περίπου σε μέτρια ταχύτητα . Αν ζυμώσουμε με το χέρι, τοποθετούμε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνουμε μέχρι η γλουτένη να αναπτυχθεί πλήρως και να έχουμε μια ελαστική και απαλή ζύμη Θα χρειαστούν
περίπου 20 λεπτά.
Τοποθετούμε τη ζύμη σε μπολ που το καλύπτουμε με μια υγρή πετσέτα ή πλαστική μεμβράνη. Αφήνουμε τη ζύμη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο, περίπου 2 ώρες ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mookiesbaker.blogspot.gr
Αναμιγνύουμε όλα τα ξηρά συστατικά στο μπολ του μίξερ και προσθέτουμε το γάλα, το βούτυρο και το αυγό. Με το εξάρτημα του γάτζου χτυπάμε τη ζύμη για 15 λεπτά περίπου σε μέτρια ταχύτητα . Αν ζυμώσουμε με το χέρι, τοποθετούμε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνουμε μέχρι η γλουτένη να αναπτυχθεί πλήρως και να έχουμε μια ελαστική και απαλή ζύμη Θα χρειαστούν
περίπου 20 λεπτά.
Τοποθετούμε τη ζύμη σε μπολ που το καλύπτουμε με μια υγρή πετσέτα ή πλαστική μεμβράνη. Αφήνουμε τη ζύμη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο, περίπου 2 ώρες ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mookiesbaker.blogspot.gr