Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μικρά και στριμμένα

Written By Unknown on Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 | Νοεμβρίου 05, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: mookies
Αναμιγνύουμε όλα τα ξηρά συστατικά στο μπολ του μίξερ και προσθέτουμε το γάλα, το βούτυρο και το αυγό. Με το εξάρτημα του γάτζου χτυπάμε τη ζύμη για 15 λεπτά περίπου σε μέτρια ταχύτητα . Αν ζυμώσουμε με το χέρι, τοποθετούμε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνουμε μέχρι η γλουτένη να αναπτυχθεί πλήρως και να έχουμε μια ελαστική και απαλή ζύμη Θα χρειαστούν
περίπου 20 λεπτά.
Τοποθετούμε τη ζύμη σε μπολ που το καλύπτουμε με μια υγρή πετσέτα ή πλαστική μεμβράνη. Αφήνουμε τη ζύμη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο, περίπου 2 ώρες ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου.

Διαβάστε τη συνταγή στο: mookiesbaker.blogspot.gr



SHARE

About Unknown