Από το: Angela's Cook
Λιώνουμε το βούτυρο, όταν κρυώσει το προσθέτουμε στο μίγμα, καθώς και τα αυγά χτυπημένα, το αλάτι, την υπόλοιπη ζάχαρη και το ξύσμα. Ανακατεύουμε ζωηρά. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα με τρύπα και την πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Ρίχνουμε το μίγμα στη φόρμα. Την αφήνουμε σε χλιαρό μέρος σκεπασμένη για 2 ώρες. Κατόπιν πιέζουμε την επιφάνεια απαλά και αφήνουμε εκ νέου να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα. Όταν κρυώσει το γλυκό αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: angelascook.eu/spoon
Λιώνουμε το βούτυρο, όταν κρυώσει το προσθέτουμε στο μίγμα, καθώς και τα αυγά χτυπημένα, το αλάτι, την υπόλοιπη ζάχαρη και το ξύσμα. Ανακατεύουμε ζωηρά. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα με τρύπα και την πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Ρίχνουμε το μίγμα στη φόρμα. Την αφήνουμε σε χλιαρό μέρος σκεπασμένη για 2 ώρες. Κατόπιν πιέζουμε την επιφάνεια απαλά και αφήνουμε εκ νέου να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα. Όταν κρυώσει το γλυκό αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: angelascook.eu/spoon