Από το: Green Chef
Κόβουμε το τόφου σε 12 κύβους. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε με το τόφου. Αφήνουμε το τόφου στο ψυγείο να μαριναριστεί για 12 ώρες το λιγότερο.
Κόβουμε τα λαχανικά στο μέγεθος που επιθυμούμε για τα σουβλάκια μας, τα
ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, την ρίγανη και το αλατοπίπερο. Απλώνουμε τα λαχανικά σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και στην συνέχεια τα περνάμε στα καλαμάκια με την εξης σειρά: κολοκυθάκι, καρότο, πιπεριά, τόφου. Βάζουμε από 3 κομμάτια λαχανικών και τόφου σε κάθε καλαμακι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Κόβουμε το τόφου σε 12 κύβους. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε με το τόφου. Αφήνουμε το τόφου στο ψυγείο να μαριναριστεί για 12 ώρες το λιγότερο.
Κόβουμε τα λαχανικά στο μέγεθος που επιθυμούμε για τα σουβλάκια μας, τα
ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, την ρίγανη και το αλατοπίπερο. Απλώνουμε τα λαχανικά σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και στην συνέχεια τα περνάμε στα καλαμάκια με την εξης σειρά: κολοκυθάκι, καρότο, πιπεριά, τόφου. Βάζουμε από 3 κομμάτια λαχανικών και τόφου σε κάθε καλαμακι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr