Από το: ditucook
Σε μία βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο. Μόλις μαραθούν λίγο ρίχνουμε το λάχανο. Χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και σκεπάζουμε με το καπάκι για να βγάλει τα υγρά του. Ανακατεύουμε
κάπου κάπου.
Όταν μαραθεί και αυτό ρίχνουμε περίπου 1 λίτρο ζεστό νεράκι. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει λίγο. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ρύζι και ανακατεύουμε καλά.
Το αφήνουμε να βράσει λίγο ακόμα σε μέτρια φωτιά πάντα και όταν το λάχανο έχει μαλακώσει αρκετά ρίχνουμε το ρύζι. Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο ζεστό νεράκι ακόμα. Ανακατεύουμε κάπου κάπου προσέχοντας μην τελειώσει το νερό και κολλήσει το φαγητό. Μόλις ετοιμαστεί και το ρύζι αποσύρουμε από τη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Σε μία βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο. Μόλις μαραθούν λίγο ρίχνουμε το λάχανο. Χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και σκεπάζουμε με το καπάκι για να βγάλει τα υγρά του. Ανακατεύουμε
κάπου κάπου.
Όταν μαραθεί και αυτό ρίχνουμε περίπου 1 λίτρο ζεστό νεράκι. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει λίγο. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ρύζι και ανακατεύουμε καλά.
Το αφήνουμε να βράσει λίγο ακόμα σε μέτρια φωτιά πάντα και όταν το λάχανο έχει μαλακώσει αρκετά ρίχνουμε το ρύζι. Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο ζεστό νεράκι ακόμα. Ανακατεύουμε κάπου κάπου προσέχοντας μην τελειώσει το νερό και κολλήσει το φαγητό. Μόλις ετοιμαστεί και το ρύζι αποσύρουμε από τη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr