Από το: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Η σημερινή συνταγή είναι γρήγορη και εύκολη. Είναι πολύ ωραία για πρωινό. Θέλω σύντομα να δοκιμάσω να κάνω κρουασάν βουτύρου αλλά δεν έχω προλάβει μέχρι στιγμής. Μάλλον αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι η μεγάλη
στιγμή! Εμένα το φύλλο σφολιάτας που χρησιμοποίησα δεν ήταν καλό οπότε τα κρουασανάκια μου ούτε φούσκωσαν στο ψήσιμο ούτε και μπορούσα να δουλέψω τη ζύμη εύκολα. Προσπαθήστε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε πιο φρέσκια σφολιάτα. Αν θέλετε να τα κάνετε για πρωινό βγάλτε τη σφολιάτα να ξεπαγώσει από βραδύς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntageseva.blogspot.gr
Η σημερινή συνταγή είναι γρήγορη και εύκολη. Είναι πολύ ωραία για πρωινό. Θέλω σύντομα να δοκιμάσω να κάνω κρουασάν βουτύρου αλλά δεν έχω προλάβει μέχρι στιγμής. Μάλλον αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι η μεγάλη
στιγμή! Εμένα το φύλλο σφολιάτας που χρησιμοποίησα δεν ήταν καλό οπότε τα κρουασανάκια μου ούτε φούσκωσαν στο ψήσιμο ούτε και μπορούσα να δουλέψω τη ζύμη εύκολα. Προσπαθήστε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε πιο φρέσκια σφολιάτα. Αν θέλετε να τα κάνετε για πρωινό βγάλτε τη σφολιάτα να ξεπαγώσει από βραδύς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntageseva.blogspot.gr