Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Συκώτι Λεμονάτο

Written By Unknown on Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 | Νοεμβρίου 08, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Λάκης Κουταλάκης
Προσθέτουμε το μισό ποτήρι λάδι σε μία κατσαρόλα,τις δύο γουλιές σκόρδο αφού τις ψιλοκόψουμε. μόλις ζεσταθεί το σκόρδο και βγάλει το άρωμά του βάζουμε και το συκώτι ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε το νερό το αλάτι το πιπέρι και την ρίγανη Σκεπάζουμε
και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου δέκα λεπτά με ένα τέταρτο,ίσα να χυλώσει το ζουμάκι του λίγο πριν το κατεβάσουμε ρίχνουμε το χυμό από τα δύο λεμόνια.Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές ή με ρύζι.

Διαβάστε τη συνταγή στο: lakiskoutalakis.blogspot.gr



SHARE

About Unknown