Από το: Amerimnos Taxidioths
Για την προετοιμασία νιόκι, τοποθετήστε το γάλα σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και προσθέστε το βούτυρο, το αλάτι, και μια πρέζα μοσχοκάρυδο. Μόλις αρχίζει να βράζει γο γάλα, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας ζωηρά με ένα
σύρμα, για να αποφευχθεί ο σχηματισμός σβόλων. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να πήξει και στη συνέχεια αφαιρέστε την κατσαρόλα σας από τη φωτιά και προσθέστε στο μίγμα δύο κρόκους αυγών και αναμείξτε με μια ξύλινη κουτάλα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Για την προετοιμασία νιόκι, τοποθετήστε το γάλα σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και προσθέστε το βούτυρο, το αλάτι, και μια πρέζα μοσχοκάρυδο. Μόλις αρχίζει να βράζει γο γάλα, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας ζωηρά με ένα
σύρμα, για να αποφευχθεί ο σχηματισμός σβόλων. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να πήξει και στη συνέχεια αφαιρέστε την κατσαρόλα σας από τη φωτιά και προσθέστε στο μίγμα δύο κρόκους αυγών και αναμείξτε με μια ξύλινη κουτάλα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr