Ζυμώνετε το ζυμάρι του φούρνου με 2 κουταλιές βούτυρο για να αφρατέψει. Το μοιράζετε σε μικρά κομμάτια που πλάθετε σε μπαλάκια. Με τα δάχτυλα ανοίγετε τα μπαλάκια σε πιτάκια σε διάσταση όσο ένα πιάτο του τσαγιού και τα τοποθετείτε μέσα
σε βουτυρωμένο ταψί. Μέσα σε λεκάνη ζυμώνετε τον κιμά με δύο αβγά, τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες, 2 κουταλιές λάδι, αλάτι και πιπέρι. Παίρνετε μέρος από τον κιμά ανάλογο με τα πιτάκια και το στρώνετε πάνω στα πιτάκια σε πάχος 1 εκατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr