Από το: Όρεξη να ᾿χεις
Βράζουμε τα ζυμαρικά να κρατάνε (al dente).
Παράλληλα και όση ώρα βράζουν τα ζυμαρικά, καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Σοτάρουμε 2-3'.
Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο και τη σκόνη σκόρδου, αφήνουμε 2-3' να πιει τα υγρά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού, την μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζι με λίγο από το νερο που έβρασαν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://oreksinaxeis.blogspot.gr
Βράζουμε τα ζυμαρικά να κρατάνε (al dente).
Παράλληλα και όση ώρα βράζουν τα ζυμαρικά, καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Σοτάρουμε 2-3'.
Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο και τη σκόνη σκόρδου, αφήνουμε 2-3' να πιει τα υγρά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού, την μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζι με λίγο από το νερο που έβρασαν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://oreksinaxeis.blogspot.gr