Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Καθαρίζεται τα κολοκύθια και τα τρίβεται στο χοντρό τρίφτη. Αλατίζεται τα κολοκύθια (ένα κοφτό κουτάλι με αλάτι) και τα αφήνεται να μαλακώσουν και να βγάλουν το νερό που περιέχουν. Ανακατεύεται το τυρί και το γιαούρτι (αν βάλλεται ανάλατη ανιαρή βάζετε και αλάτι). Μετά από μισή ώρα στραγγίζεται καλά τα κολοκύθια και τα βάζετε μέσα στο μείγμα με την αναρή και το γιαούρτι. Ενοποιείται το νερό με το
λάδι. Λαδώνεται ένα ταψί με διαστάσεις 32*23 εκατοστά. Τοποθετείται το πρώτο φύλο και το πασπαλίζεται με το λάδι και το νερό. Στην συνέχει βάζετε το επόμενο φύλο, το πασπαλίζεται με λάδι και νερό και βάζετε 7 γεμάτες κουταλιές από το μείγμα τυριού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
Καθαρίζεται τα κολοκύθια και τα τρίβεται στο χοντρό τρίφτη. Αλατίζεται τα κολοκύθια (ένα κοφτό κουτάλι με αλάτι) και τα αφήνεται να μαλακώσουν και να βγάλουν το νερό που περιέχουν. Ανακατεύεται το τυρί και το γιαούρτι (αν βάλλεται ανάλατη ανιαρή βάζετε και αλάτι). Μετά από μισή ώρα στραγγίζεται καλά τα κολοκύθια και τα βάζετε μέσα στο μείγμα με την αναρή και το γιαούρτι. Ενοποιείται το νερό με το
λάδι. Λαδώνεται ένα ταψί με διαστάσεις 32*23 εκατοστά. Τοποθετείται το πρώτο φύλο και το πασπαλίζεται με το λάδι και το νερό. Στην συνέχει βάζετε το επόμενο φύλο, το πασπαλίζεται με λάδι και νερό και βάζετε 7 γεμάτες κουταλιές από το μείγμα τυριού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr