Από το: Insta_food
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε αντικολλητικό τηγανάκι τηγανάκι ρίχνουμε το μπέικον και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε την κρέμα
γάλακτος, το ουίσκι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον κόλιανδρο. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει για λίγα λεπτά. Περιχύνουμε πάνω απο τα ζυμαρικά ή ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με σχινόπρασο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε αντικολλητικό τηγανάκι τηγανάκι ρίχνουμε το μπέικον και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε την κρέμα
γάλακτος, το ουίσκι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον κόλιανδρο. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει για λίγα λεπτά. Περιχύνουμε πάνω απο τα ζυμαρικά ή ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με σχινόπρασο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr