Από το: Cook story
Ένα παραδοσιακό πιάτο του Μιλάνου με κίτρινη κολοκύθα, γάλα και μικρά ζυμαρικά όπως κριθαράκι ή κοφτό μακαρονάκι που εκτοξεύουν τη γεύση αυτής της απίθανης κολοκυθόσουπας. Τρίψτε από πάνω παρμεζάνα και αρωματίστε με φυλλαράκια
από φρέσκο θυμάρι και καλή απόλαυση! Καθαρίζουμε και κόβουμε την κολοκύθα σε μικρά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε την κολοκύθα σε λίγο νερό, για περίπου πέντε λεπτά. Σουρώνουμε την κολοκύθα και την περνάμε από το μούλτι να γίνει πουρές...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Ένα παραδοσιακό πιάτο του Μιλάνου με κίτρινη κολοκύθα, γάλα και μικρά ζυμαρικά όπως κριθαράκι ή κοφτό μακαρονάκι που εκτοξεύουν τη γεύση αυτής της απίθανης κολοκυθόσουπας. Τρίψτε από πάνω παρμεζάνα και αρωματίστε με φυλλαράκια
από φρέσκο θυμάρι και καλή απόλαυση! Καθαρίζουμε και κόβουμε την κολοκύθα σε μικρά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε την κολοκύθα σε λίγο νερό, για περίπου πέντε λεπτά. Σουρώνουμε την κολοκύθα και την περνάμε από το μούλτι να γίνει πουρές...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr