Από το: Κουζινομαγειρέματα
Μια εύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο ελληνικό παραδοσιακό φαγάκι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τις σουπιές, τσιγαρίζουμε για 5′ και σβήνουμε με το ξύδι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα
υλικά και 2 ποτήρια νερό και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι σουπιές περίπου 40′. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλαμαράκια αντί για σουπιές, απλά αντί για ξύδι, σβήνουμε το φαγητό με λευκό κρασί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.com
Μια εύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο ελληνικό παραδοσιακό φαγάκι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τις σουπιές, τσιγαρίζουμε για 5′ και σβήνουμε με το ξύδι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα
υλικά και 2 ποτήρια νερό και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι σουπιές περίπου 40′. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλαμαράκια αντί για σουπιές, απλά αντί για ξύδι, σβήνουμε το φαγητό με λευκό κρασί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.com