Από το: Σπιτικές συνταγές
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καρότα. Τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες, τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε σε πολύ λάδι, όπως τις πατάτες. Μόλις χρυσαφίσουν τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα. Τα βάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί και πασπαλίζουμε λίγο θυμάρι και τα τρώμε
ζεστά. Καλή επιτυχία!!!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καρότα. Τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες, τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε σε πολύ λάδι, όπως τις πατάτες. Μόλις χρυσαφίσουν τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα. Τα βάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί και πασπαλίζουμε λίγο θυμάρι και τα τρώμε
ζεστά. Καλή επιτυχία!!!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr