Από το: Chefoulis
Χτυπάμε μέσα σε μια μικρή κατσαρόλα με το σύρμα το ολόκληρο αυγό, τους κρόκους και το μέλι μέχρι να αφρατέψουν λίγο και βράζουμε το μείγμα με την διαδικασία μπεν μαρί. Χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς για 10 λεπτά μέχρι
να έχουμε μια αραιή κρέμα. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και κατεβάζουμε από την φωτιά να κρυώσει. Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει και την προσθέτουμε στο μείγμα αυγών σιγά σιγά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Χτυπάμε μέσα σε μια μικρή κατσαρόλα με το σύρμα το ολόκληρο αυγό, τους κρόκους και το μέλι μέχρι να αφρατέψουν λίγο και βράζουμε το μείγμα με την διαδικασία μπεν μαρί. Χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς για 10 λεπτά μέχρι
να έχουμε μια αραιή κρέμα. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και κατεβάζουμε από την φωτιά να κρυώσει. Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει και την προσθέτουμε στο μείγμα αυγών σιγά σιγά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr