Από το: boukitsa
1. Πλένουμε το κρέας, το χαράζουμε, βάζουμε στις σχισμές αλάτι, πιπέρι και λεμόνι. 2. Στρώνουμε λεμονόφυλλα σε ένα ταψί. 3. Αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το λάδι και το βάζουμε στο ταψί. 4. Το σκεπάζουμε και ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για πάνω από 3 ώρες. 5.
Γυρνάμε το γουρουνόπουλο από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr
1. Πλένουμε το κρέας, το χαράζουμε, βάζουμε στις σχισμές αλάτι, πιπέρι και λεμόνι. 2. Στρώνουμε λεμονόφυλλα σε ένα ταψί. 3. Αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το λάδι και το βάζουμε στο ταψί. 4. Το σκεπάζουμε και ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για πάνω από 3 ώρες. 5.
Γυρνάμε το γουρουνόπουλο από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr