Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Φτιάχνουμε το παντεσπάνι και το σιρόπι. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και φτιάχνουμε την σως καραμέλας. Για να κρυώσει ρίχνουμε την ζάχαρη σε ένα αντικολητικό τηγάνι και περιμένουμε να γίνει καραμέλα, χωρίς να βάλουμε κουτάλι, κουνάμε το τηγάνι μόνο όταν λιώσει η
ζάχαρη και πάρει χρυσό χρώμα (προσοχή μην μαυρίσει). Κατεβάζουμε από την φωτιά, εντωματαξύ έχουμε ζεστάνει την κρέμα γάλακτος (ποτέ κρύα) και την ρίχνουμε στην καραμέλα μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr
Φτιάχνουμε το παντεσπάνι και το σιρόπι. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και φτιάχνουμε την σως καραμέλας. Για να κρυώσει ρίχνουμε την ζάχαρη σε ένα αντικολητικό τηγάνι και περιμένουμε να γίνει καραμέλα, χωρίς να βάλουμε κουτάλι, κουνάμε το τηγάνι μόνο όταν λιώσει η
ζάχαρη και πάρει χρυσό χρώμα (προσοχή μην μαυρίσει). Κατεβάζουμε από την φωτιά, εντωματαξύ έχουμε ζεστάνει την κρέμα γάλακτος (ποτέ κρύα) και την ρίχνουμε στην καραμέλα μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr