Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Για τη γέμιση: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνω τη μισή ποσότητα από το λαδι και ρίχνω τα κυβάκια κοτόπουλου και τα σοτάρω για 3-4 λεπτά μαζί με την πάπρικα, τον κουρκουμά και λίγο αλατοπίπερο. Αφαιρώ με τρυπητή κουτάλα από το τηγάνι το κοτόπουλο και ρίχνω στο τηγάνι
και σοτάρω το κρεμμύδι με το πράσο και αλατοπιπερώνω ελαφρά. Τα αφήνω 3-4 λεπτά να αλλάξουν χρώμα. Στη συνέχεια ρίχνω μέσα στο τηγάνι με τα κρεμμύδια το σοταρισμένο κοτόπουλο και ανακατεύω καλά για λίγο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Για τη γέμιση: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνω τη μισή ποσότητα από το λαδι και ρίχνω τα κυβάκια κοτόπουλου και τα σοτάρω για 3-4 λεπτά μαζί με την πάπρικα, τον κουρκουμά και λίγο αλατοπίπερο. Αφαιρώ με τρυπητή κουτάλα από το τηγάνι το κοτόπουλο και ρίχνω στο τηγάνι
και σοτάρω το κρεμμύδι με το πράσο και αλατοπιπερώνω ελαφρά. Τα αφήνω 3-4 λεπτά να αλλάξουν χρώμα. Στη συνέχεια ρίχνω μέσα στο τηγάνι με τα κρεμμύδια το σοταρισμένο κοτόπουλο και ανακατεύω καλά για λίγο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr