Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Μια φανουρόπιτα ευέλικτη , με μεγάλη ελευθερία στην επιλογή των υλικών που προέκυψε μετά από ένα περιεκτικότατο διάλογο και 2-3 δοκιμές…
Όπως έχω ξαναγράψει, φανουρόπιτες φτιάχνω όλο το χρόνο. Εύκολες και
υγιεινές πίτες λαδιού, με υλικά που υπάρχουν πάντα στο σπίτι, χωρίς βούτυρο και αυγά. Εξάλλου λένε πως «πιάνει» και εκτός εορτής η φανουρόπιτα… Μια τέτοια λοιπόν, κέρασμα σε τυχαία μέρα, πριν από αρκετό καιρό ήταν αφορμή για τον διάλογο με την κ. Ελ. Κράτησα τις σημειώσεις μου για τη σημερινή ανάρτηση και ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Μια φανουρόπιτα ευέλικτη , με μεγάλη ελευθερία στην επιλογή των υλικών που προέκυψε μετά από ένα περιεκτικότατο διάλογο και 2-3 δοκιμές…
Όπως έχω ξαναγράψει, φανουρόπιτες φτιάχνω όλο το χρόνο. Εύκολες και
υγιεινές πίτες λαδιού, με υλικά που υπάρχουν πάντα στο σπίτι, χωρίς βούτυρο και αυγά. Εξάλλου λένε πως «πιάνει» και εκτός εορτής η φανουρόπιτα… Μια τέτοια λοιπόν, κέρασμα σε τυχαία μέρα, πριν από αρκετό καιρό ήταν αφορμή για τον διάλογο με την κ. Ελ. Κράτησα τις σημειώσεις μου για τη σημερινή ανάρτηση και ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr