Από το: Λάκης Κουταλάκης
Θα φτιάξουμε ένα πολύ νόστιμο ρύζι το οποίο σερβίρεται σαν συνοδευτικό στα φαγητά μας, αλλά μπορούμε να το φάμε και σκέτο με προσθήκη μιας οποιαδήποτε σάλτσας. Έχει πλούσια εμφάνιση, και σερβίρεται σε κομμάτια τα οποία δεν διαλύονται στο πιάτο μας, και έτσι
μπορούμε να πετύχουμε όποια διακόσμηση χωρίς να μας χαλάσει. Σε ένα βαθύ τηγάνι (ή γουόκ) βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και προσθέτουμε το κρεμμύδι, και το ρύζι για να τσιγαριστούν ελαφρά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr
Θα φτιάξουμε ένα πολύ νόστιμο ρύζι το οποίο σερβίρεται σαν συνοδευτικό στα φαγητά μας, αλλά μπορούμε να το φάμε και σκέτο με προσθήκη μιας οποιαδήποτε σάλτσας. Έχει πλούσια εμφάνιση, και σερβίρεται σε κομμάτια τα οποία δεν διαλύονται στο πιάτο μας, και έτσι
μπορούμε να πετύχουμε όποια διακόσμηση χωρίς να μας χαλάσει. Σε ένα βαθύ τηγάνι (ή γουόκ) βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και προσθέτουμε το κρεμμύδι, και το ρύζι για να τσιγαριστούν ελαφρά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.