Από το: Aroma of a Simple Cuisine
Το περίφημο λοιπόν σησαμέλαιο, με το έντονο αρωμά του, θα προσδώσει και αυτό στη συνταγή μας ό,τι καλύτερο έχει. Μαζί λοιπόν με το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το ξύδι, οι φτερούγες μας θα γίνουν ένα άκρως δελεαστικό πιάτο με πλούσια γεύση και καταπληκτικό άρωμα...Μπορούν να συνοδευτούν με ένα επίσης αρωματικό ρυζάκι Βasmati ή Jasmine,
ανάλογα με το γούστο του καθενός. Κάλλιστα όμως μπορούν να συμπληρωθούν και με μία απλή πράσινη σαλάτα με λίγο ακόμα σουσάμι...Ώρα όμως να δούμε τα υλικά της συνταγής μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr
Το περίφημο λοιπόν σησαμέλαιο, με το έντονο αρωμά του, θα προσδώσει και αυτό στη συνταγή μας ό,τι καλύτερο έχει. Μαζί λοιπόν με το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το ξύδι, οι φτερούγες μας θα γίνουν ένα άκρως δελεαστικό πιάτο με πλούσια γεύση και καταπληκτικό άρωμα...Μπορούν να συνοδευτούν με ένα επίσης αρωματικό ρυζάκι Βasmati ή Jasmine,
ανάλογα με το γούστο του καθενός. Κάλλιστα όμως μπορούν να συμπληρωθούν και με μία απλή πράσινη σαλάτα με λίγο ακόμα σουσάμι...Ώρα όμως να δούμε τα υλικά της συνταγής μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr