Από το: Chefoulis
Σοτάρουμε σε κατσαρόλα που βάλαμε το βούτυρο να κάψει το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει και προσθέτουμε τον κιμά, το αλάτι, το πιπέρι. Ανακατεύουμε κι αφήνουμε να ψηθεί. Κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την τριμμένη
παρμεζάνα , ανακατεύουμε κι αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το αλάτι, τα αυγά χτυπημένα και το γάλα σταδιακά μέχρι να έχουμε έναν αραιό χυλό. Τον σκεπάζουμε και τον αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο. Ζεσταίνουμε ένα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σοτάρουμε σε κατσαρόλα που βάλαμε το βούτυρο να κάψει το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει και προσθέτουμε τον κιμά, το αλάτι, το πιπέρι. Ανακατεύουμε κι αφήνουμε να ψηθεί. Κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την τριμμένη
παρμεζάνα , ανακατεύουμε κι αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το αλάτι, τα αυγά χτυπημένα και το γάλα σταδιακά μέχρι να έχουμε έναν αραιό χυλό. Τον σκεπάζουμε και τον αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο. Ζεσταίνουμε ένα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr