Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μαρμελάδα αχλάδι

Written By Unknown on Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 | Αυγούστου 27, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα αχλάδια,τα πολτοποιούμε λίγο με το πιρούνι , καθαρίζουμε και τρίβουμε στον τρίφτη μισό μήλο και τα βάζουμε όλα μαζί σε μια κατσαρόλα με το νερό να βράσουν, ανακατεύοντας συνεχώς με
ξύλινη κουτάλα για 5 λεπτά , για να μην κολλήσει στον πάτο της κατσαρόλας. Στην συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη και τα γαρύφαλλα. Βράζουμε την μαρμελάδα μας μέχρι να πήξει, όχι όμως πάρα πολύ γιατί θα αποκτήσει σκούρο χρώμα. Για να δούμε αν είναι έτοιμη...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr


SHARE

About Unknown