Από το: ditucook
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Έπειτα, βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ, τα μπαχαρικά, το tabasco και αλατοπιπερώνουμε κατά προτίμηση. Ρίχνουμε 1,5 λίτρο ζεστό νερό και
βράζουμε για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τις καραβίδες και τις αφήνουμε να βράσουν για 5-6 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος τους. Τις αποσύρουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε το κριθαράκι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε σύμφωνα με...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Έπειτα, βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ, τα μπαχαρικά, το tabasco και αλατοπιπερώνουμε κατά προτίμηση. Ρίχνουμε 1,5 λίτρο ζεστό νερό και
βράζουμε για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τις καραβίδες και τις αφήνουμε να βράσουν για 5-6 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος τους. Τις αποσύρουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε το κριθαράκι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε σύμφωνα με...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr