Από το: ditucook
Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό σκεύος και μόλις κάψει ρίχνουμε την κολοκύθα και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε άνιθο, σκόρδο, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Σωτάρουμε μέχρι να εξατμιστούν καλά τα υγρά. Αποσύρουμε
από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο η γέμιση. Θρυμματίζουμε τη φέτα, χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε μέσα. Ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα κρούστας στον πάτο. Τα λαδώνουμε και αυτά με το πινελάκι. Αδειάζουμε μέσα τη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό σκεύος και μόλις κάψει ρίχνουμε την κολοκύθα και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε άνιθο, σκόρδο, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Σωτάρουμε μέχρι να εξατμιστούν καλά τα υγρά. Αποσύρουμε
από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο η γέμιση. Θρυμματίζουμε τη φέτα, χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε μέσα. Ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα κρούστας στον πάτο. Τα λαδώνουμε και αυτά με το πινελάκι. Αδειάζουμε μέσα τη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr