Από το: Craft Cook Love
Ένα θα πω : αχ αυτά τα ριζότο! Τα αγαπώ τόσο πολύ !!! Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα. Βέβαια τα πιο νόστιμα και είναι και τα πιο ενισχυμένα από άποψη θερμίδων. Βούτυρο και παρμεζάνα αυτό είναι το μυστικό για χυλωμένο λαχταριστό
ριζότο. Το ολιγόλεπτο σχετικά βράσιμο και το καλό ανακάτεμα επίσης συντελούν στην επιτυχία κατά την ταπεινή μου γνώμη. Η συνταγή αυτή είναι (εννοείται) εύκολη, γευστική με το ιδιαίτερο χρώμα του κρόκου Κοζάνης. Πάμε να δούμε πώς μπορούμε εύκολα και γρήγορα να απολαύσουμε αυτό το αρωματικό πιάτο;
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.craftcooklove.gr
Ένα θα πω : αχ αυτά τα ριζότο! Τα αγαπώ τόσο πολύ !!! Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα. Βέβαια τα πιο νόστιμα και είναι και τα πιο ενισχυμένα από άποψη θερμίδων. Βούτυρο και παρμεζάνα αυτό είναι το μυστικό για χυλωμένο λαχταριστό
ριζότο. Το ολιγόλεπτο σχετικά βράσιμο και το καλό ανακάτεμα επίσης συντελούν στην επιτυχία κατά την ταπεινή μου γνώμη. Η συνταγή αυτή είναι (εννοείται) εύκολη, γευστική με το ιδιαίτερο χρώμα του κρόκου Κοζάνης. Πάμε να δούμε πώς μπορούμε εύκολα και γρήγορα να απολαύσουμε αυτό το αρωματικό πιάτο;
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.craftcooklove.gr