Από το: Healthy Cooking!
Η απλότητα αυτού του πιάτου ξεκινάει από τις κατεψυγμένες γαριδες (γιατί θέλουμε να γλυτώσουμε χρόνο) και από το πλιγούρι που απαιτεί πολύ μικρή προετοιμασία. Ειλικρινά αυτά τα δύο υλικά βρίσκονται πάντα στη κουζίνα μου. Σε λιγότερο από
μισή ώρα θα έχετε ένα πιάτο προδιαγραφών εστιατορίου στο τραπέζι σας και θα αναρωτιέστε πότε να το ξαναφτιάξετε. Για να φτιάξετε το κους κους, βάλτε το ζωμό, τα 2 κ.γ. ελαιόλαδο και τα 2 κ.γ. μέλι σε ένα κατσαρολάκι και σε μεσαία προς υψηλή φωτιά φέρτε σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com
Η απλότητα αυτού του πιάτου ξεκινάει από τις κατεψυγμένες γαριδες (γιατί θέλουμε να γλυτώσουμε χρόνο) και από το πλιγούρι που απαιτεί πολύ μικρή προετοιμασία. Ειλικρινά αυτά τα δύο υλικά βρίσκονται πάντα στη κουζίνα μου. Σε λιγότερο από
μισή ώρα θα έχετε ένα πιάτο προδιαγραφών εστιατορίου στο τραπέζι σας και θα αναρωτιέστε πότε να το ξαναφτιάξετε. Για να φτιάξετε το κους κους, βάλτε το ζωμό, τα 2 κ.γ. ελαιόλαδο και τα 2 κ.γ. μέλι σε ένα κατσαρολάκι και σε μεσαία προς υψηλή φωτιά φέρτε σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com