Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε το χταπόδι και το πλένουμε καλά. Το τοποθετούμε σε κατσαρόλα χωρίς νερό κι αφήνουμε να βράσει για περίπου 20-30 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει σε σουρωτήρι και κρατάμε το ζουμί του. Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε
το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε για λίγο την πάπρικα ή το κόκκινο πιπέρι μαζί με τον ντοματοπολτό για να βγάλουν τα αρώματα τους. Κόβουμε το κρεμμύδι σε μισές ροδέλες, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα σοτάρουμε κι αυτά προσθέτοντας και τα δαφνόφυλλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε το χταπόδι και το πλένουμε καλά. Το τοποθετούμε σε κατσαρόλα χωρίς νερό κι αφήνουμε να βράσει για περίπου 20-30 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει σε σουρωτήρι και κρατάμε το ζουμί του. Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε
το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε για λίγο την πάπρικα ή το κόκκινο πιπέρι μαζί με τον ντοματοπολτό για να βγάλουν τα αρώματα τους. Κόβουμε το κρεμμύδι σε μισές ροδέλες, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα σοτάρουμε κι αυτά προσθέτοντας και τα δαφνόφυλλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr