Από το: Captain Cook
Πλένουμε και σκουπίζουμε το κρέας με χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το λάδι. Οταν το λάδι ζεσταθεί καλά προσθέτουμε το χοιρινό, περιμένουμε να κάνει κρούστα απο την
μία πλευρά (θα ξεκολλάει εύκολα απο τον πάτο όταν είναι έτοιμο για γύρισμα) και ροδοκοκκινίζουμε όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας απο την κατσαρόλα και κρατάμε στην άκρη. Προσθέτουμε το μπέικον και το τσιγαρίζουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.gr
Πλένουμε και σκουπίζουμε το κρέας με χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το λάδι. Οταν το λάδι ζεσταθεί καλά προσθέτουμε το χοιρινό, περιμένουμε να κάνει κρούστα απο την
μία πλευρά (θα ξεκολλάει εύκολα απο τον πάτο όταν είναι έτοιμο για γύρισμα) και ροδοκοκκινίζουμε όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας απο την κατσαρόλα και κρατάμε στην άκρη. Προσθέτουμε το μπέικον και το τσιγαρίζουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.gr