Από το: Angela's Cook
Βάζουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα, το βούτυρο και το γάλα.Ανακατεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τα καρύδια. Στρώνουμε ένα ταψάκι 30×20 με λαδόκολλα έτσι ώστε να καλύπτονται τα
τοιχώματα. Αδειάζουμε το μείγμα μας το στρώνουμε ομοιόμορφα και το βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες να παγώσει. Βγάζουμε το ταψάκι από το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Βάζουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα, το βούτυρο και το γάλα.Ανακατεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τα καρύδια. Στρώνουμε ένα ταψάκι 30×20 με λαδόκολλα έτσι ώστε να καλύπτονται τα
τοιχώματα. Αδειάζουμε το μείγμα μας το στρώνουμε ομοιόμορφα και το βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες να παγώσει. Βγάζουμε το ταψάκι από το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon