Από το: Angela's Cook
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη. Προσθέτουμε το αυγό τις βανίλιες, το αλάτι, το κακάο και τέλος το αλεύρι.Ρίχνουμε τα καρύδια και ζυμώνουμε. Φτιάχνουμε δυο μπαστούνια με την ζύμη και τα διπλώνουμε σε ζελατίνα σαν καραμέλες. Τα βάζουμε στο ψυγείο για
10 με 12 ώρες. Τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα κόβουμε σε ροδέλες ισόπαχες. Τα αραδιάζουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη. Προσθέτουμε το αυγό τις βανίλιες, το αλάτι, το κακάο και τέλος το αλεύρι.Ρίχνουμε τα καρύδια και ζυμώνουμε. Φτιάχνουμε δυο μπαστούνια με την ζύμη και τα διπλώνουμε σε ζελατίνα σαν καραμέλες. Τα βάζουμε στο ψυγείο για
10 με 12 ώρες. Τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα κόβουμε σε ροδέλες ισόπαχες. Τα αραδιάζουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon