Από το: Boukitsa
Πλάθουμε τον κιμά με το μουλιασμένο ψωμί, το αυγό, το μαϊντανό, 1 κρεμμύδι τριμμένο, αλάτι και πιπέρι και φτιάχνουμε μικρά κεφτεδάκια σαν το μεγάλο μας δάχτυλο. Τα αφήνουμε να σταθούν μια ώρα περίπου και έπειτα τα τηγανίζουμε. Φτιάχνουμε σάλτσα κόκκινη (που περιέχει
ντομάτα τριμμένη, κρεμμύδι, πιπέρι, λάδι, αλάτι), την αφήνουμε να βράσει για 10' της ώρας και ρίχνουμε και λίγο νερό. Κόβουμε το τυρί σε στενόμακρα μπαστουνάκια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr
Πλάθουμε τον κιμά με το μουλιασμένο ψωμί, το αυγό, το μαϊντανό, 1 κρεμμύδι τριμμένο, αλάτι και πιπέρι και φτιάχνουμε μικρά κεφτεδάκια σαν το μεγάλο μας δάχτυλο. Τα αφήνουμε να σταθούν μια ώρα περίπου και έπειτα τα τηγανίζουμε. Φτιάχνουμε σάλτσα κόκκινη (που περιέχει
ντομάτα τριμμένη, κρεμμύδι, πιπέρι, λάδι, αλάτι), την αφήνουμε να βράσει για 10' της ώρας και ρίχνουμε και λίγο νερό. Κόβουμε το τυρί σε στενόμακρα μπαστουνάκια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr