Από το: Boukitsa
Βράζουμε το κοτόπουλο με 1 καρότο, κρεμμύδι, δάφνη και χοντρό πιπέρι. Το αφήνουμε να κρυώσει και το ξεκοκαλίζουμε. Παίρνουμε το καθαρό κρέας χωρίς λίπη και δέρμα. Καθαρίζουμε τα πράσα, τα κόβουμε(το άσπρο μέρος)τα σοτάρουμε με το λάδι και προσθέτουμε
όταν μαραθούν τα κομμάτια του κοτόπουλου, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο. Σοτάρουμε μερικά λεπτά. Στο τέλος χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε κρέμα μαζί με το μοσχοκάρυδο και το τυρί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr
Βράζουμε το κοτόπουλο με 1 καρότο, κρεμμύδι, δάφνη και χοντρό πιπέρι. Το αφήνουμε να κρυώσει και το ξεκοκαλίζουμε. Παίρνουμε το καθαρό κρέας χωρίς λίπη και δέρμα. Καθαρίζουμε τα πράσα, τα κόβουμε(το άσπρο μέρος)τα σοτάρουμε με το λάδι και προσθέτουμε
όταν μαραθούν τα κομμάτια του κοτόπουλου, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο. Σοτάρουμε μερικά λεπτά. Στο τέλος χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε κρέμα μαζί με το μοσχοκάρυδο και το τυρί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr