Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Πλένετε καλά τα ντοματάκια,μετά τα βάζετε σε βραστό νερό για λίγο και αμέσως μετά σε κρύο για να ξεφλουδίζονται εύκολα. Αφού τα ξεφλουδίσετε όλα στίβετε το χυμό από το ένα λεμόνι και τα σκεπάζετε με νερό. Τα αφήνετε έτσι για δύο ώρες για να μην ζαχαρώσει το ντοματάκι. Βράζετε τα
μύγδαλα και μετά τα ξεφλουδίζετε για να είναι έτοιμα για το γλυκό σας. Αφού βγάλετε και τα ντοματάκια από το νερό με το λεμόνια τα τρυπάτε από κάτω για να φύγουν τα νερά και τα πιέζετε ελαφρά να φύγουν τα σποράκια τους. Γεμίζετε ένα ένα τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Πλένετε καλά τα ντοματάκια,μετά τα βάζετε σε βραστό νερό για λίγο και αμέσως μετά σε κρύο για να ξεφλουδίζονται εύκολα. Αφού τα ξεφλουδίσετε όλα στίβετε το χυμό από το ένα λεμόνι και τα σκεπάζετε με νερό. Τα αφήνετε έτσι για δύο ώρες για να μην ζαχαρώσει το ντοματάκι. Βράζετε τα
μύγδαλα και μετά τα ξεφλουδίζετε για να είναι έτοιμα για το γλυκό σας. Αφού βγάλετε και τα ντοματάκια από το νερό με το λεμόνια τα τρυπάτε από κάτω για να φύγουν τα νερά και τα πιέζετε ελαφρά να φύγουν τα σποράκια τους. Γεμίζετε ένα ένα τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr