Από το: Σπιτικές συνταγές
Κόβουμε και πλένουμε το κουνέλι. Το αφήνουμε να στεγνώσει σε σουρωτήρι ή το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Στο βαθύ της χύτρας μας βάζουμε μισό ποτήρι κρασιού λάδι και μια κουταλιά βούτυρο να ζεσταθεί. Ρίχνουμε το κουνέλι και τσιγαρίζουμε καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια
και τα σκόρδα ψιλοκομμένα και τα τσιγαρίζουμε και αυτά. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, τη δάφνη και τα μπαχάρια ανακατεύουμε μία φορά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε τη μουστάρδα, το μέλι και το ξύδι,
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Κόβουμε και πλένουμε το κουνέλι. Το αφήνουμε να στεγνώσει σε σουρωτήρι ή το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Στο βαθύ της χύτρας μας βάζουμε μισό ποτήρι κρασιού λάδι και μια κουταλιά βούτυρο να ζεσταθεί. Ρίχνουμε το κουνέλι και τσιγαρίζουμε καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια
και τα σκόρδα ψιλοκομμένα και τα τσιγαρίζουμε και αυτά. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, τη δάφνη και τα μπαχάρια ανακατεύουμε μία φορά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε τη μουστάρδα, το μέλι και το ξύδι,
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr