Από το: Σπιτικές συνταγές
Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο με 2 κουταλιές λάδι να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε ελαφρώς να αρχίσουν λίγο να ασπρίζουν. Σβήνουμε με ένα σφηνάκι ούζο, αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τα μπαχαρικά
μας, τη μουστάρδα, την κάπαρη και τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες. Βάζουμε αν χρειαστεί περισσότερη υγρασία λίγο βραστό νερό από τα μακαρόνια μας, να μη διακοπεί ο βρασμός μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο με 2 κουταλιές λάδι να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε ελαφρώς να αρχίσουν λίγο να ασπρίζουν. Σβήνουμε με ένα σφηνάκι ούζο, αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τα μπαχαρικά
μας, τη μουστάρδα, την κάπαρη και τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες. Βάζουμε αν χρειαστεί περισσότερη υγρασία λίγο βραστό νερό από τα μακαρόνια μας, να μη διακοπεί ο βρασμός μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr