Από το: Σπιτικό μενού
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το μπέικιν, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, βούτυρο και ταμπάσκο. Λαδώνουμε το ταψί, ρίχνουμε φρυγανιά (και στα πλαϊνά), προσθέτουμε το μείγμα των αυγών και το τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180°C (κάτω αντίσταση και αέρας), για 15' περίπου.
Κόβουμε σε κομμάτια και γαρνίρουμε με μαϊντανό ή σχοινόπρασο, φρέσκο εστραγκόν κλπ. Συνοδεύουμε με λουκάνικα, προσούτο, σαλάμι και σαλάτα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.me-nu.gr
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το μπέικιν, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, βούτυρο και ταμπάσκο. Λαδώνουμε το ταψί, ρίχνουμε φρυγανιά (και στα πλαϊνά), προσθέτουμε το μείγμα των αυγών και το τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180°C (κάτω αντίσταση και αέρας), για 15' περίπου.
Κόβουμε σε κομμάτια και γαρνίρουμε με μαϊντανό ή σχοινόπρασο, φρέσκο εστραγκόν κλπ. Συνοδεύουμε με λουκάνικα, προσούτο, σαλάμι και σαλάτα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.me-nu.gr