Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Αναμειγνύετε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και τις σταφίδες. Χτυπάτε το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού και τα προσθέτετε στο μπολ. Ανακατεύετε
και ρίχνετε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί. Ψήνετε τη φανουρόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο για 45. Την αφήνετε να κρυώσει και την πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Αναμειγνύετε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και τις σταφίδες. Χτυπάτε το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού και τα προσθέτετε στο μπολ. Ανακατεύετε
και ρίχνετε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί. Ψήνετε τη φανουρόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο για 45. Την αφήνετε να κρυώσει και την πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami